کشاورزی با کاشت لوبیا قرمز کیلویی سیب زمینی برداشت کرد

لوبیا قرمز کیلویی دانه هایی از خانواده Fabaceae هستند که معمولاً به عنوان خانواده حبوبات، نخود یا لوبیا شناخته می شوند. آنها منبع مقرون به صرفه ای از پروتئین، فیبر، آهن و ویتامین ها هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند.

در این مقاله با 9 مزیت سلامتی حبوبات از جمله دریافت پروتئین بیشتر و کاهش خطر بیماری قلبی آشنا شوید.

لوبیا: اصول اولیه
لوبیاها دانه های گیاهان گلدار خانواده Fabaceae هستند و جزو حبوبات طبقه بندی می شوند.

چندین لوبیا در غلاف ها یا کپسول هایی رشد می کنند که از گل ها ایجاد می شوند. حبوبات دیگر عبارتند از نخود، بادام زمینی و عدس. این حبوبات به صورت خشک، کنسرو شده یا منجمد در دسترس هستند.

آنها از نظر تغذیه ای با لوبیا سبز یا لوبیا مومی که در آن فرد کل غلاف را می خورد متفاوت است.

لوبیا حاوی اسیدهای آمینه است که بلوک های سازنده پروتئینی هستند که بدن برای التیام و ساختن بافت های جدید مانند استخوان، ماهیچه، مو، پوست و خون استفاده می کند. پروتئین یک ماده مغذی ضروری است.

انواع مختلفی از لوبیا وجود دارد. لوبیا خشک نیاز به پختن دارد تا به اندازه کافی لطیف شود. لوبیای کنسرو شده و یخ زده معمولاً پس از گرم کردن روی اجاق یا مایکروویو آماده مصرف هستند. برخی از محبوب ترین انواع لوبیا عبارتند از:

لوبیا

لوبیا لیما
لوبیا سیاه
نخود سیاه چشم
سویا
لوبیا قرمز
لوبیا گاربانزو
لوبیا
لوبیا چیتی
لوبیاهای قرمز
در اینجا بدانید کدام لوبیا برای سلامتی بیشتر است.

فواید سلامتی حبوبات
لوبیا فواید متعددی برای سلامتی دارد.

1. پروتئین
پروتئین یک ماده مغذی حیاتی است که نقش کلیدی در حفظ و ترمیم بدن دارد. لوبیا سرشار از آمینو اسیدها، بلوک های سازنده پروتئین است.

20 اسید آمینه وجود دارد که 9 مورد از آنها ضروری است. همچنین دو نوع منبع پروتئین وجود دارد: کامل و ناقص.

محصولات حیوانی، سویا و کینوا همگی پروتئین های کاملی هستند، به این معنی که آنها حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری هستند.

با این حال، از بین تمام انواع لوبیا، تنها دانه سویا حاوی تمام 9 اسید آمینه است.

افراد می توانند پروتئین های ناقص را با مغزها، دانه ها، محصولات لبنی یا غلات در یک وعده غذایی یا در طول روز ترکیب کنند تا پروتئین کامل بسازند.