خواص عملکردی پسته پوست کنده از طرق مختلف به عملکرد کلی سیستم ایمنی کمک می کند.
از این نظر، این میوه خشک حاوی:
ویتامین های B (B1، B6 و فولات): برای مبارزه با عفونت ها ضروری است.
روی، منیزیم و سلنیوم: ممکن است خطر و شدت عفونت های ویروسی را کاهش دهد.
پروتئین ها: آنها می توانند با کمک به حفظ سلول های ایمنی سالم، که مسئول از بین بردن سلول های آسیب دیده، باکتری ها و ویروس ها هستند، سیستم ایمنی را تقویت کنند.
گاما توکوفرول (آنتی اکسیدان): ممکن است به تسریع زمان بهبودی و کاهش التهاب راه هوایی کمک کند.
مس: به تولید آنتی بادی برای حفظ سیستم ایمنی کمک می کند.
پلی فنول ها و کاروتنوئیدها (لوتئین و زآگزانتین): ممکن است فعالیت برخی از سلول های ایمنی را افزایش دهند، التهاب را کاهش دهند و ممکن است مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن را تقویت کنند.
پری بیوتیک ها (بیش از فیبر): به عنوان یک ماده مغذی برای پروبیوتیک ها عمل می کنند، برای دستگاه گوارش مفید هستند که به محافظت از بدن در برابر عفونت ها و تنظیم سیستم ایمنی مخاطی کمک می کنند.
تحقیقات نشان می دهد که پسته دارای خواص پری بیوتیک است و ممکن است به افزایش باکتری های مفید پروبیوتیک کمک کند.
مغزها مانند پسته جزء جدایی ناپذیر یک رژیم غذایی سالم هستند.
پسته نه تنها به طور طبیعی سدیم و قند کمی دارد، بلکه پسته به دلیل تأثیر مثبت آن بر سلامت قلب، وزن و کنترل قند خون مشهور است.
علاوه بر این، اخیراً دریافتیم که پسته یک پروتئین کامل است که حاوی 9 اسید آمینه ضروری برای حفظ سلامت کودکان از 5 سالگی است. در اروپا، پسته آستانه یک منبع پروتئین را برآورده می کند.