رب انار درجه یک از سرطان جلوگیری می کند، مطالعات متعدد نشان دادهاند که این تنوع از ملاس میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها، به ویژه سرطان سینه و پروستات را کاهش دهد، زیرا آنتیاکسیدانهای فعال زیادی وجود دارد که میتواند اثرات رادیکالهای آزاد را در بدن کاهش دهد.
سیستم ایمنی را تقویت می کند
با داشتن مقادیر قابل توجه ویتامین C، این نوع ملاس می تواند با تحریک تولید گلبول های سفید، اولین خط دفاعی بدن در برابر بسیاری از پاتوژن ها و بیماری های عفونی، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
سطح کلسترول را کاهش می دهد
ترکیبات پلی فنلی موجود در ملاس انار به طور مستقیم با کاهش سطح کلسترول LDL در بدن مرتبط است که می تواند خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش دهد و همچنین شانس ابتلا به حمله قلبی یا سکته را کاهش دهد.
استفاده از آنتی اکسیدان ها
آب انار قوی تر از سایر آب میوه ها با سطح آنتی اکسیدان است. همچنین سه برابر بیشتر از چای قرمز و سبز آنتی اکسیدان وجود دارد. آنتی اکسیدان های آب انار می توانند به از بین بردن رادیکال های آزاد، جلوگیری از آسیب به سلول ها و کاهش التهاب کمک کنند.
ویتامین C را افزایش می دهد
آب یک انار بیش از ۴۰ درصد نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می کند. هنگامی که پاستوریزه می شود، ویتامین C ممکن است در حال تجزیه باشد، بنابراین می توانید حداکثر مواد مغذی را از آب نارنجک خانگی یا تازه دریافت کنید.
محافظت از آلزایمر
اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان های موجود در آب میوه و غلظت بالای آنها باعث کند شدن و محافظت از بیماری آلزایمر می شود.
هضم غذا را بهبود می بخشد
آب انار می تواند التهاب روده را به حداقل برساند و هضم را بهبود بخشد. بیماری کرون، کولیت اولسراتیو و سایر اختلالات التهابی روده ممکن است مفید باشند. اکثر پزشکان توصیه می کنند این کار را تا زمانی که احساس بهتری داشته باشید و علائم فروکش کند، در حالی که اختلاف نظر و مطالعات در مورد اینکه آیا مریم گلی انار اسهال را بهبود می بخشد یا تشدید می کند، انجام دهید.