نمک بسته بندی تک نفره مه موجب مسمومیت شد

بهترین نمک بسته بندی تک نفره برای مصرف چیست؟ بهتر است از مقدار کمی نمک دریایی منحصرا طبیعی استفاده کنید. این با تبخیر آب دریا به دست می آید، در حالی که عناصر کمیاب مفید را حفظ می کند: منیزیم، پتاسیم، کلسیم، ید. توصیه می شود به غذاهای آماده نمک دریا اضافه کنید.

در نمک خوراکی، مقدار معینی از عناصر کمیاب (منیزیم، کلسیم) در طول فرآیند تمیز کردن باقی می‌ماند، اما آنها بسیار کمتر از نمک دریا هستند

مضرترین نمک غذای خوب کلاس “اضافی” است. چنین محصولی از رسوبات طبیعی استخراج می شود، تحت تمیز کردن شدید قرار می گیرد و یک عنصر ریز مفید در آن باقی نمانده است. هنگام مصرف چنین نمکی، کلرید سدیم خالص وارد بدن انسان می شود.

نمک

نحوه کاهش مصرف نمک:

– در طول پخت و پز، نمک را کمی کمتر از آنچه در دستور العمل ذکر شده است اضافه کنید.

– برای پخت و پز، به جای مجموعه ای از ادویه جات از گیاهان تازه استفاده کنید، زیرا نمک به عنوان نگهدارنده در ادویه های خشک اضافه می شود.

– مصرف غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید، زیرا حاوی مقدار زیادی نمک هستند.

– هنگام خرید سبزیجات در فروشگاه، بهتر است به جای کنسرو، تازه یا منجمد را انتخاب کنید.

– در بسیاری از موارد به جای نمک می توانید از آب لیمو استفاده کنید.

– کاهش مصرف سوسیس و کالباس و محصولات دودی؛

– کاهش مصرف سس ها و افزودنی های مختلف مانند سس کچاپ و سس سویا.

– نمک را روی میز نریزید.

– غذاهای کم سدیم را انتخاب کنید.

لازم نیست نمک را به طور کامل کنار بگذارید. این یک جزء ضروری برای زندگی سالم بدن انسان است و تنها در صورت رعایت هنجارهای مصرف نمک تأثیر مثبتی دارد. رعایت هنجارهای مصرف نمک خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.